Persondataforordning

Sådan behandler vi dine persondata
- oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

 

Den 25. maj 2018 trådte EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er Luxus4pets I/S forpligtiget til at oplyse, hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.
Luxus4pets I/S gemmer kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos Luxus4pets I/S, behandler Luxus4pets I/S som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning

 

Data der indsamles for privatkunder:
• Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

 

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:
• Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
• Navn på kontaktperson
• P-nummer
• CVR-nummer
• EAN Nr. 

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.
Data vil ikke blive brugt til markedsføring.

 

Indsigtsret
Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data Luxus4pets I/S gemmer om dig og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til: Luxus4pets I/Spå mail info@luxus4pets.dk  

 

Sletning af data
Alle dine data bliver slettet efter 5 år.

 

Godkendelse af håndtering af data
Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos Luxus4pets I/S godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

 Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.